baugruppe.cz Forum

Toto fórum jsme připravili pro všechny, koho by teoreticky, nebo i reálně zajímala možnost realizace baugruppe staveb v České republice. Pokud je Váš záměr konkrétnější a chtěli byste touto cestou dát dohromady svoji baugruppe, neváhejte založit vlastní fórum.

| Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Baugruppe v Praze?! baugruppe.cz Forum / Baugruppe v Praze?! /

Má smysl investovat do nákupu sledujících?

Autor siasia
Člen
#1 | Zasláno: 11 Dub 2025 21:21 
Lidi, potřebuju se vypsat. Koupil jsem si sledující, protože jsem si myslel, že mi to rozjede firemní účet. Ze začátku to bylo fakt super – čísla rostla, ale pak bum – žádný komentáře, žádný lajky, jako bych mluvil do zdi. Přitom kámoš to udělal stejně a jemu se začaly ozývat i firmy na spolupráci. Co dělám špatně? Má cenu do toho vůbec dál sypat peníze?

Autor bims
Člen
#2 | Zasláno: 13 Dub 2025 22:52 
Jojo, tohle znám moc dobře. Já si taky pořídil pár instagram followers, ale měl jsem plán – nenarval jsem tam tisíce naráz, ale šel jsem postupně a do toho makal na obsahu. Důležitý je, aby to nevypadalo uměle. Sledující ti můžou pomoct otevřít dveře, ale uvnitř musíš mít co nabídnout – kvalitní posty, stories, reels. Jinak ti ty čísla budou k ničemu.

Autor kosia
Člen
#3 | Zasláno: 14 Dub 2025 11:50 
Hele, podle mě je to o přístupu. Já na čísla nikdy nehrál. Dělal jsem si content po svým, mluvil s lidma, reagoval na komentáře a časem si mě našli ti správní. Jasně, roste to pomalejc, ale je to poctivý. Když víš, že za každým followerem je člověk, co tě fakt sleduje, má to větší cenu než deset tisíc botů. Kdo chce jen hezký čísla, ať si koupí followers. Já chci komunity.

Baugruppe v Praze?! baugruppe.cz Forum / Baugruppe v Praze?! / Má smysl investovat do nákupu sledujících? Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

Ochrana proti spamu. Napiąte prosím číslici čtyři:
 ?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

baugruppe.cz

Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska návštěvníků stránek, která se mohou lišit od stanovisek zřizovatelů fóra.

Zřizovatelé fóra si vyhrazují právo smazat nebo opatřit komentářem jakýkoli příspěvek, zejména pak takový, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.