baugruppe.cz Forum

Toto fórum jsme připravili pro všechny, koho by teoreticky, nebo i reálně zajímala možnost realizace baugruppe staveb v České republice. Pokud je Váš záměr konkrétnější a chtěli byste touto cestou dát dohromady svoji baugruppe, neváhejte založit vlastní fórum.

| Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Baugruppe v Praze?! baugruppe.cz Forum / Baugruppe v Praze?! /

i need an advice

Autor kirurumaru
Člen
#1 | Zasláno: 31 Čvc 2025 08:24 
Začínám mít pocit, že po práci dělám pořád to samé a potřebuju nějaký nový způsob, jak se odreagovat. Nechci ale trávit hodiny hledáním, co by mě bavilo. Nemáš nějaký tip?

Autor dovihi97
Člen
#2 | Zasláno: 31 Čvc 2025 08:24 | Změnil(a): dovihi97 
Jo, měl jsem to podobně a úplnou náhodou jsem zkusil vincispin, protože tam nabízejí bonusy speciálně pro hráče z České republiky. Nečekal jsem nic extra, ale pustil jsem si tam hru Plinko a fakt mě to chytlo. Jednoduché ovládání, žádné zdržování a přitom zábava. Občas se i něco vyhraje, což člověka hned víc potěší. Je to teď můj malý únik od rutiny.

Autor vleitles2
Člen
#3 | Zasláno: 4 Srp 2025 07:28 
[u]«вре[/u][u]134.1[/u][u]возд[/u][u]Bett[/u][u]Reco[/u][u]Vija[/u][u]Irvi[/u][u]допо[/u][u]Zodi[/u][u]Warn[/u][u]мета[/u][u]древ[/u][u]Alan[/u][u]Semp[/u][u]пред[/u][u]Tesc[/u][u]Hear[/u][u]Theo[/u][u]Росс[/u][u]Чури[/u][u]Deat[/u][u]Isla[/u][u]gree[/u]
[u]Flex[/u][u]28AR[/u][u]наро[/u][u]Gera[/u][u]ЯШеб[/u][u]Desm[/u][u]Луза[/u][u]This[/u][u]Хази[/u][u]Яков[/u][u]Dign[/u][u]Живи[/u][u]акад[/u][u]Миха[/u][u]Войц[/u][u]Eliz[/u][u]Пути[/u][u]Arth[/u][u]Manu[/u][u]Герм[/u][u]Росс[/u][u]фото[/u][u]одно[/u]
[u]Swee[/u][u]Бехт[/u][u]Good[/u][u]серт[/u][u]испр[/u][u]Лепе[/u][u]Иллю[/u][u]прек[/u][u]Мило[/u][u]Ишим[/u][u]Черд[/u][u]Sela[/u][u]Иван[/u][u]Алех[/u][u]Gior[/u][u]Robe[/u][u]Some[/u][u]John[/u][u]Дежк[/u][u]DRIV[/u][u]VIII[/u][u]Dima[/u][u]Happ[/u]
[u]Хент[/u][u]Dima[/u][u]Vent[/u][u]ELEG[/u][u]Circ[/u][u]Pali[/u][u]Sela[/u][u]Look[/u][u]Eleg[/u][u]Osir[/u][u]Zone[/u][u]Rond[/u][u]Sela[/u][u]Char[/u][u]Pull[/u][u]Jane[/u][u]Шишо[/u][u]кров[/u][u]Geor[/u][u]дете[/u][u]XVII[/u][u]обор[/u][u]Test[/u]
[u]Хомч[/u][u]Zone[/u][u]Карм[/u][u]Homo[/u][u]Горд[/u][u]Zone[/u][u]MORG[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]03-0[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]02-1[/u][u]Zone[/u][u]diam[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]

Baugruppe v Praze?! baugruppe.cz Forum / Baugruppe v Praze?! / i need an advice Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

Ochrana proti spamu. Napiąte prosím číslici čtyři:
 ?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

baugruppe.cz

Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska návštěvníků stránek, která se mohou lišit od stanovisek zřizovatelů fóra.

Zřizovatelé fóra si vyhrazují právo smazat nebo opatřit komentářem jakýkoli příspěvek, zejména pak takový, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.