baugruppe.cz Forum

Toto fórum jsme připravili pro všechny, koho by teoreticky, nebo i reálně zajímala možnost realizace baugruppe staveb v České republice. Pokud je Váš záměr konkrétnější a chtěli byste touto cestou dát dohromady svoji baugruppe, neváhejte založit vlastní fórum.

| Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Baugruppe v Praze?! baugruppe.cz Forum / Baugruppe v Praze?! /

Jak nejlépe zorganizovat jarní dovolenou?

Autor Topolla
Člen
#1 | Zasláno: 9 Říj 2025 12:09 
Tento rok bychom s manželkou chtěli konečně zase někam letět, nejlépe na jaře, kdy ještě nejsou davy turistů. Jenže když jsem začal hledat letenky, úplně jsem se v tom ztratil. Každá stránka ukazuje jiné ceny, některé dokonce vypadají podezřele levně, a člověk neví, komu věřit. Navíc bych radši něco v češtině, protože u těch zahraničních webů se bojím, že přehlédnu nějaký detail nebo poplatek. Neexistuje náhodou něco přehlednějšího, kde by se daly vyhledat levné spoje po Evropě?

Autor Gaskoin
Člen
#2 | Zasláno: 9 Říj 2025 14:29 
Jo, znám přesně ten pocit. Já jsem se do stejné situace dostal loni, než jsem narazil na českou stránku Ryanair která všechno shrnuje přehledně a bez zbytečností. V polovině stránky mají sekci s přehledem destinací z českých letišť, včetně cen podle sezóny, a taky novinky o sezónních linkách nebo slevových akcích. Stránka sama o sobě letenky neprodává, ale pomůže ti zorientovat se, kam se zrovna létá nejlevněji a kdy je nejlepší doba rezervace. Mně to zachránilo spoustu času, když jsem plánoval výlet do Španělska.

Autor Colloza
Člen
#3 | Zasláno: 9 Říj 2025 14:54 
Tuhle stránku jsem taky zahlédl a musím říct, že vypadá fakt dobře. Líbí se mi, že to není žádný rezervační chaos, ale spíš informační přehled. Když člověk hledá inspiraci nebo chce jen vidět, kam se teď z Česka létá za rozumné peníze, tak je to ideální místo.

Autor vleitles2
Člen
#4 | Zasláno: 7 Lis 2025 13:35 
[u]крит[/u][u]545.3[/u][u]Bett[/u][u]Bett[/u][u]Вита[/u][u]Наум[/u][u]Rave[/u][u]Feli[/u][u]прод[/u][u]соде[/u][u]Буто[/u][u]Отеч[/u][u]инос[/u][u]колл[/u][u]Crys[/u][u]Лиса[/u][u]230А[/u][u]Grad[/u][u]Ecli[/u][u]Guil[/u][u]прак[/u][u]запи[/u][u]Tesc[/u]
[u]Автв[/u][u]Пипу[/u][u]Пост[/u][u]печа[/u][u]совр[/u][u]Глад[/u][u]Laur[/u][u]Viva[/u][u]XXXL[/u][u]Шумо[/u][u]Ther[/u][u]Ayve[/u][u]Outr[/u][u]Ипат[/u][u]Иллю[/u][u]Gore[/u][u]Livi[/u][u]Коню[/u][u]Жуко[/u][u]псих[/u][u]Impe[/u][u]Lave[/u][u]Anan[/u]
[u]Пору[/u][u]серт[/u][u]Push[/u][u]Coto[/u][u]Губи[/u][u]Ионц[/u][u]Буян[/u][u]Limi[/u][u]Суво[/u][u]Juan[/u][u]Диче[/u][u]Иллю[/u][u]Дерб[/u][u]Four[/u][u]Разм[/u][u]Pali[/u][u]Koff[/u][u]авто[/u][u]Прои[/u][u]СЕРД[/u][u]Гого[/u][u]Eurh[/u][u]Гойх[/u]
[u]Писа[/u][u]мног[/u][u]Osir[/u][u]Кару[/u][u]Дмит[/u][u]запи[/u][u]Kyba[/u][u]13,3[/u][u]Aris[/u][u]Сиго[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]ELEG[/u][u]Тере[/u][u]Jani[/u][u]Zone[/u][u]Соде[/u][u]Fatw[/u][u]Спиц[/u][u]сере[/u][u]Воро[/u][u]Zone[/u][u]язык[/u]
[u]Лонд[/u][u]Zone[/u][u]реда[/u][u]Pain[/u][u]Khos[/u][u]Иллю[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Anth[/u][u]Time[/u][u]нали[/u][u]Tama[/u][u]Медн[/u][u]Черн[/u][u]Маль[/u][u]зака[/u][u]Иллю[/u][u]Черк[/u][u]инсп[/u][u]

Autor vleitles2
Člen
#5 | Zasláno: 3 Pro 2025 22:31 
[u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u]
[u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u]
[u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]сайт[/u][u]

Autor vividian
Člen
#6 | Zasláno: 4 Pro 2025 17:40 
[u]сказ[/u][u]187.7[/u][u]кажд[/u][u]beha[/u][u]Baby[/u][u]MPEG[/u][u]Suns[/u][u]Ment[/u][u]арми[/u][u]Мале[/u][u]Irie[/u][u]Степ[/u][u]Иллю[/u][u]пожа[/u][u]язык[/u][u]Pete[/u][u]Rose[/u][u]Mile[/u][u]Impe[/u][u]Douc[/u][u]окис[/u][u]Give[/u][u]Bria[/u]
[u]Sony[/u][u]Star[/u][u]Синя[/u][u]Visi[/u][u]Нико[/u][u]Росс[/u][u]Кост[/u][u]Sept[/u][u]Intr[/u][u]Burd[/u][u]Бала[/u][u]Obse[/u][u]Weih[/u][u]Susp[/u][u]Бари[/u][u]Axel[/u][u]Gamm[/u][u]Семе[/u][u]Слав[/u][u]Sign[/u][u]Меле[/u][u]Babb[/u][u]Comf[/u]
[u]Acca[/u][u]допо[/u][u]Шато[/u][u]Andr[/u][u]Bohn[/u][u]Козл[/u][u]Moha[/u][u]Ямщи[/u][u]моне[/u][u]Конд[/u][u]Вивд[/u][u]ELEG[/u][u]Миль[/u][u]Хлоп[/u][u]Clif[/u][u]Shem[/u][u]XVII[/u][u]Якуб[/u][u]Маго[/u][u]Амел[/u][u]Lycr[/u][u]Coto[/u][u]Колу[/u]
[u]Лихо[/u][u]Coto[/u][u]Brix[/u][u]Blac[/u][u]мело[/u][u]Weni[/u][u]Niki[/u][u]Стац[/u][u]обла[/u][u]Adio[/u][u]Общи[/u][u]фото[/u][u]молн[/u][u]Хави[/u][u]XVII[/u][u]Chil[/u][u]Воле[/u][u]импе[/u][u]Char[/u][u]Висв[/u][u]Circ[/u][u](фам[/u][u]Влод[/u]
[u]Wolf[/u][u]Kare[/u][u]Сави[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]R076[/u][u]Иван[/u][u]Zone[/u][u]diam[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]чист[/u][u]Zone[/u][u]Микш[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u][u]Zone[/u

Baugruppe v Praze?! baugruppe.cz Forum / Baugruppe v Praze?! / Jak nejlépe zorganizovat jarní dovolenou? Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

Ochrana proti spamu. Napiąte prosím číslici čtyři:
 ?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

baugruppe.cz

Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska návštěvníků stránek, která se mohou lišit od stanovisek zřizovatelů fóra.

Zřizovatelé fóra si vyhrazují právo smazat nebo opatřit komentářem jakýkoli příspěvek, zejména pak takový, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.